Hello Tábor és Erdei Iskola

A varázslatos Orfűi-tó közelében nyitotta meg kapuit a magyarhertelendi Hello Tábor és Erdei Iskola. Az Országos Kéktúra útvonala mellett elhelyezkedő tábor kiváló szállás és programlehetőséget kínál iskolai csoportoknak, de nagy családi, baráti társaságoknak is a Mecsek felfedezésére. Az erdei iskola programban a Mecsek flórájával és faunájával ismerkedhetnek meg a látogatók, biciklis vagy gyalogos kirándulást tehetnek a festői Orfűi-tóhoz is. A tábor közelében található a Vízfő-forrás tanösvény, a varázslatos Abaligeti Cseppkőbarlang és Denevérmúzeum is.

 

A frissen felújított, színes faházakban 55 fő számára kínálunk szálláslehetőséget. A táborban igényesen kialakított közösségi terek, erdei tanpálya, sport lehetőség – asztalitenisz, lengő teke, tollas stb. – áll a hozzánk látogató családok, csoportok rendelkezésére. A tábor az erdő, a kiránduló útvonalak közvetlen szomszédságában van, így könnyen gyalogszerrel, de akár kerékpárral is természeti szépségekre bukkanunk. A tábor bejáratával szemben található hazánk egyik legnagyobb és legkiépítettebb kültéri és beltéri medencékkel kialakított termálfürdője, a Magyarhertelendi Termálfürdő, mely évszakoktól függetlenül egész napos felüdülést kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A tábor közelében lévő élményekről partnereink a Mecsextrém kalandpark, az Orfűi Aquapark, de akár az orfűi sárkányhajós csapat is gondoskodik. Fedezzük fel együtt a természetet!

 

Az április 21-22-i Tudományfesztiválon a Mecsek élővilágát bemutató öko és környezetismereti interaktív játékkal, puzzle és kézműves-foglalkozással várjuk a látogatókat egész nap. Gyertek és játsszatok velünk, a regisztrálóknak nyeremény, diákoknak és pedagógusoknak külön!

 

www.hellotabor.hu

Facebook: itt